Barnets første bog

AOF Ulfborg - Vemb Aftenskole

Din lokale aftenskole

Barnets første bog

Har du lyst at lave et album helt specielt til dit barn, eller mangler du inspiration til indbydelser, bordkort og pynt til barnedåb, så er denne workshop lige noget for dig.

Du kan bruge alt lige fra et ringbind til moderne albums, eller du kan skræddersy dit eget album, helt fra bunden.

Medbring hvad du har af billeder, karton, papir, saks etc.

Andre ting som kan bruges er feks: journal, armbånd fra sygehuset, lykønskningskort, den første tot hår, og hvad du ellers kunne tænke dig at bevare.

De fleste materialer kan du låne, og der vil også være små ting til salg til billige penge.

Workshoppen finder sted i Vestjysk Fritidscenter over 4 onsdage fra kl. 10:00-12:00

Vi vil arbejde med ideer og forslag til at komme i gang, og her er plads til barnevogn både inde og ude.

Første dag er den 30. oktober og de efterfølgende 3 onsdage.

Pris pr. gang: 25 kr. som betales ved fremmøde kontant eller mobilepay.

Workshoppen kan forlænges hvis der er interesse for det, ligesom tidspunktet kan ændres.

Ring eller skriv for yderlige info.

Tilmelding til: 2011 0099 eller på mail:  aofulfborg@gmail.com